Béreljen digitális fénymásolót, nyomtatót! Használja ki az előnyeit!

Hogy miért érdemes fénymásolót bérelnem?

  • Mert költségként azonnal elszámolható, valamint akár jóval drágább és nagyobb tudású berendezést üzemeltethet!
  • Ezzel alacsonyan és tervezhető szinten tarthatja üzemeltetési költségeit.
  • Nagy összegű beruházásoktól szabadul meg, és mégis alacsony szinten tudja tartani a nyomtatási költségeit.
  • Fekete-fehér nyomtatás esetén a fénymásoló bérléssel akár 50%-os nyomtatási költséget spórolhat meg. Színes nyomtatás esetén 100-200%-os megtakarítást jelent A/4-es oldalanként egy asztali nyomtatóval szemben.
  • Igény szerint alakíthatóak a készülékek. Sok esetben elég egy új számlázó/készlet nyilvántartó program, ami nem kompatibilis régi készülékeivel. Megvásárolt készülék esetében nehéz jó döntést hozni, mely készülék válik be vállalkozásuknál. Bérlet esetén alkalmazkodunk a környezethez, olyan készüléket biztosítunk, megy leginkább megfelel az Ön céges környezetének.
  • Szükség esetén cserekészüléket biztosítunk.

Fénymásoló, nyomtató bérlet példányszámdíj alapon

A készülék bérlése kizárólag csak üzemeltetési szerződéssel történik. Így Önnek kalkulálható a havi költség, utólagos a számlázás, havi vagy negyedéves lelátogatással.
A havi bérleti díj mellett nincs minimális példányszám megkötés, csak a tényleges nyomatok után fizet.

Teljeskörű üzemeltetési szerződés esetén:

  • nem kell festéket vásárolni,
  • nem kell szervizért fizetni,
  • tervezhetővé válnak költségei,
  • teljeskörű garancia az üzemeltetési időszak ideje alatt végig.

Üzemeltetési áraink Budapesten és Budapest határától 60 km-en belül érvényesek!

Várjuk hívását keressen minket a 06-20-974-6464-es telefonszámon.

 

Miért érdemes élni a fénymásológép bérlés lehetőségével?

Miért érdemes élni a fénymásológép bérlés lehetőségével?Egy professzionális fénymásológép megvásárlása igencsak megterhelheti pénztárcánkat, ezért mielőtt a vétel mellett döntenénk, mindenképp mérlegeljünk azzal kapcsolatban, hogy nélkülözhető-e a fénymásológép munkánk szempontjából. Ha csak bizonyos időközönként használnánk, inkább válasszuk a fénymásológép bérlés lehetőségét!

A fénymásológép bérlését sokan értetlenkedve fogadják, első hallásra bele sem gondolnak, hogy mennyi előnnyel jár a szolgáltatás igénybevétele. A bérlésnek köszönhetően csúcsminőségű fénymásológépeket használhatunk, ezért pedig nem kell jelentős összeget kifizetni, ugyanis a kedvező bérleti díjért cserébe vehetjük igénybe a készülékeket!

Sokan amiatt nem vásárolnak fénymásológépet, mert tisztában vannak azzal, hogy nem elég megvenni a készüléket, fenn is kell tartani, és meghibásodás esetén gondoskodni kell a javíttatásáról. A fénymásológép bérlés esetében nem kell plusz költségre számítani, mert a bérleti díj fedezi a karbantartási költségeket is!

Béreljen Ön is fénymásológépet!

 

Fénymásológép bérlés magánszemélyeknek is? – Igen, lehetséges!

Fénymásológép bérlés magánszemélyeknek is? – Igen, lehetséges!A fénymásológépek megvásárlása sokak számára megterhelő lehet anyagilag, hiszen egy igazán profi készülék viszonylag nagy kiadást jelent. Ha diák van a családban, vagy jelenlegi otthoni tevékenységéhez nélkülözhetetlen a fénymásológép megléte, éljen a berendezés bérlésének lehetőségével!

Sokan azt gondolják, hogy a fénymásológép bérlése elsősorban vállalkozások számára kedvez, valójában a szolgáltatást bárki igénybe veheti. A fénymásológép bérlésének számtalan előnye van, például lehetősége van több márkát, típust kipróbálni, így, ha valamelyik készülék teljesítményével kevésbé elégedett, a legközelebbi bérlés alkalmával másik berendezést választhat, végül, ha mégis vásárolna, már pontosan tudja, mire van szüksége.

A bérleti díjért cserébe nem csak a fénymásológépet kapja meg, hanem a szakemberek segítségére is számíthat, ha elakad a kezeléssel kapcsolatban. Tekintse meg bérelhető készülékeinket, és fénymásológép bérlést érintő kérdéseivel bátran forduljon hozzánk!

 

Fénymásoló bérlés: Csökkentse vállalkozása kiadásait!

Fénymásoló bérlés: Csökkentse vállalkozása kiadásait! Egy vállalkozás sikerét számtalan tényező befolyásolja, de elsősorban megfelelő anyagi háttérre van szükség, hiszen enélkül előbb vagy utóbb csődbe megy a cég! Ahhoz, hogy a kiadásokra mindig meglegyen a fedezet, és emellett maradjon tartalék is a fejlesztésre, elengedhetetlen a gazdaságos működtetés, ezért például feleslegesen ne vásároljon olyan irodai berendezéseket, amelyekről tudja, hogy beszerzésük jelentős anyagi ráfordítással jár! Válassza inkább a bérlés lehetőségét!

Az irodai berendezések közül a fénymásolók azok, melyek gyakran rendkívül magas árfekvésben vásárolhatóak meg, ráadásul nem biztos, hogy mindennap használni fogják a munkatársak, ezért vásárlás helyett érdemes megfontolni a fénymásoló bérlést.

Fénymásoló bérléssel jelentős összegeket megspórolhat vállalkozásának, ugyanis a berendezések az eredeti ár töredékéért vehetőek igénybe, így a hónapról-hónapra félretett anyagi keretet a cég fejlesztésére, bővítésére fordíthatja.

Válaszon Ön is költséghatékony megoldást, döntsön a fénymásoló bérlés mellett!

 

Spóroljon fénymásoló bérléssel!

Spóroljon fénymásoló bérléssel!Egy kis cég számára fontos a határozott keretek közé szorított költségvetés. Azért fontos, hogy átlássák, mire és mennyit költenek, mert így hatékonyabban tudják az irodát fenntartani. Hosszú távon sem kell attól tartaniuk, hogy valamire nem jut pénz, ha mindenre ésszerű keretek közt költenek.

Az irodai berendezéseket – mint amilyen a fénymásoló, vagy a nyomtató – nem lehet kispórolni a költségvetésből, de van arra mód, hogy okosan használjuk őket. Nem kell például új nyomtatót vagy fénymásolót vásárolni, hiszen bérbe is lehet venni őket! Azzal, hogy egy kisebb iroda fénymásolót bérel, és kölcsönzött nyomtatót használ, rengeteg tételt meg tud spórolni a rendszeres kiadásokból. Vegyük például a fogyóeszközöket: nem kell tintát, vagy alkatrészeket vásárolni, a szervizről a gépek tulajdonosa gondoskodik, ahogyan a beállításukról is! Nincs szükség arra, hogy drágán új gépeket vásároljanak és hosszú távon a nyomtatási, üzemeltetési költségeket is alacsonyan tarthatják!

Keressen minket, és béreljen fénymásolót, vagy nyomtatót!

Kapcsolat - értékesítés
+36 (20) 974-6464
info@mobilcopy.hu
Kapcsolat - szervíz
+36 (20) 982-8318
szerviz@mobilcopy.hu